Mørdrupvej 99B, 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96
info@michalastorm.dk

Visuel målsætning

Coaching, workshops og konceptudvikling

Procesværktøj

Visuel målsætning – find dine mål

Er du også træt af at prøve at “regne den ud” og tænke dig til dit næste step?

Det blev jeg selv og resultatet var ofte en oplevelse af udmattelse og stress:

Men heldigvis har jeg fundet en rigtig god løsning – jeg forsøger ikke længere “at regne den ud”.

I stedet bruger jeg forskellige tegneteknikker, der hjælper mig til at:

  1. Skabe overblik, så jeg kan finde den røde tråd i mit opgaver.
  2. Få nye perspektiver og overraskende løsninger (løsninger som jeg IKKE kunne have analyseret mig frem til uanset, hvor meget jeg end forsøgte at “tænke mig til det”).
  3. Få mere flow, glæde og sammenhængskraft i mit arbejde.

Visuel målsætning er det for dig?

Måske tænker du nu:

Det der med at tegne er det ikke bare for folk, der er kreative og særligt godt til at tegne?

Well. Her får du mit svar.

NEJ. Nej med NEJ på. Og jeg gentager: NEJ!

Efter min mening er det desværre en meget udbredt misforståelse, at det at tegne handler om teknisk perfektion. Ja det kan det også handle om. Men det er ikke mit fokus, når du lærer tegneteknikker hos mig.

Hos mig handler det helt enkelt om, at du lærer at tegne på en måde, hvor du bruge det at tegne som et fantastisk effektivt VÆRKTØJ til at skabe nye løsninger.

Ved at tegne kan du finde frem til dit næste step og sætte mål, så du kan få dine ønsker opfyldt. 

Målet er altså ikke et fint billede som du kan udstille i glas og ramme (selvom det kan du selvfølgelig vælge at gøre). Derimod er målet at du får en skitse som du kan bruge som kompas,når du vil videre i dit liv.

MAO. Glem ALT om perfektionisme. For hvis du føler, at det du tegner skal være perfekt, kan det være rigtig svært at komme ud af starthullerne. Og det ville være synd. For jeg føler mig ganske sikker på, at du vil elske de resultater, du får ved at lære at tegne på den måde som du lærer i mine “Visuelle målsætnings sessioner“.

Og du kan skabe virkelig spændende resultater, hvad enten dit mål handler om dit arbejdsliv, eller dit privatliv.

At sætte mål er vigtig og sundt. Det skaber løbende fremdrift, sådan at du aktivt kan påvirke din livskvalitet i en mere positiv retning. 

Læs mere om visuel målsætnings session her.