Mørdrupvej 99B, 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96
info@michalastorm.dk

Find dit fokus

1:1 sessioner | Workshops | Aromaterapi

Første halvår af 2021 gik rigtig hurtigt ikke? Mon du har sat tid af til at evaluere og høste din visdom og erfaring, sådan at du ved, hvad dit næste step er for resten af året? En af de bedste værktøjer jeg kender til at skabe klarhed og overblik er Fokushjulet.

Hvis du vælger at booke en Fokus session vil du blive introduceret til Fokushjulet og guidet igennem de fire forløsende spørgsmål som gør, at du vil få en klar forståelse af, hvad der skal til for at du kan skabe flow & fremdrift og nå dine mål.

Her kan du læse, hvad en af mine kursister har af sige om hendes oplevelse af Fokushjulet:

“Michala er en mester i at udvikle meget enkle og samtidig meget powerfulde processer. At de er enkle er bestemt ikke ensbetydende med at de er lette. Men netop det at Michala’s processer går helt ind til benet er så virkningsfuldt. De 4 spørgsmål fra Fokushjulet fik tingene til at stå lysende klart for mig, sådan at jeg nu ved, hvad mit næste step skal være. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve Fokushjulet, som jeg vil vende tilbage til igen og igen, hver gang jeg har brug for at skabe klarhed over mit næste step”. Lone.

Kontakt mig på 29 82 63 96, hvis du har brug for at skabe klarhed og overblik over dine projekter ved at blive guidet gennem en Fokushjul session.