Mørdrupvej 99B, 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96
info@michalastorm.dk

Din mentale morgenrutine

1:1 sessioner | Workshops | Aromaterapi

Hvordan er dit humør, når du vågner om morgenen

Måske syntes du det er et lidt besynderligt spørgsmål, men jeg spørger, fordi det er min erfaring, at den måde du starter din dag på – dit humør og den stemning du er i, når du vågner – har en meget stor betydning for, hvordan resten af din dag kommer til at folde sig ud.

I mandags havde vi igen Remind Cafe.

Her var temaet at sætte mål for efteråret og skabe rutiner, der støtter dig i at nå dine mål.

En af de øvelser vi tog fat på var at sætte lup på, hvordan vores morgen starter.

Her fik deltagerne udleveret øvelsen  “Din mentale morgentræning” som kan bruges til at kickstarte din dag på en måde, der gør, at du kan tage fat på din dag med fornyet overskud.

Læs her hvad Lone, der er fast deltager i Remind Cafe har at sige:

“Den mentale morgentrænings øvelse som vi brugte på sidste Remind Cafe kunne jeg virkelig bruge til noget. Efter Remind Café vågnede jeg op den følgende morgen og var i et lidt mærkeligt humør. Det undrede mig, for jeg havde jo haft en rigtig god aften. Men ved at bruge “Din mentale morgentræning” øvelsen lykkedes det mig helt klart at ændre min tilstand. Mit humør steg mange grader og jeg fik meget mere lyst og energi til at gå i gang med dagens opgaver – jeg endte med at have en super god dag og det er helt sikkert, at det er en øvelse, jeg kommer til at fortsætte med at bruge hver morgen”.

Hvis du lige som Lone har lyst til at sætte fokus på at skabe nogle mentale morgenrutiner, der giver dig ekstra overskud og arbejdslyst, så kan du med fordel slå til lige nu og gøre brug af mit tilbud om en aromatisk session.

Du kan nemlig bruge den aromatiske session til at vælge at fokusere på dine mentale morgenrutiner.

Kunne du tænkte dig en bedre mental morgenrutine?

Hvis du slår til lige nu, tilbyder 50% rabat på en aromatisk session som normalt koster kr. 1.200. Du sparer altså kr. 600. Tilbuddet gælder til og med 30. september 2021.

Du får:

  1. Samtale omkring, hvordan du kan få en bedre mental morgenrutine  – varighed 1,5 time.
  2. Introduktion til øvelsen “Din mentale morgenrutine”, som vil give dig mere energi og overskud til at komme godt fra start hver morgen. 
  3. En 10 ml. aromaterapeutisk roll-on med dufte, der er både energigivende og humørfremmende, sammensat med olier, der passer specifikt til dig og dine behov.

Er du klar til at få en god start på din dag?

Send blot en SMS til mig på mobil nr. 29 82 63 96, om at du ønsker at gøre brug af tilbuddet (det gælder kun til og med 30. september 2021), så ringer jeg tilbage til dig, så vi kan aftale et tidspunkt til din aromatiske session.