Mørdrupvej 99B, 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96
info@michalastorm.dk

Arheling med æteriske olier

Aromaterapi | Mini-retreats | Kreative workshops

Arheling med æteriske olier /aromaterapi

Har du brug for at helet et ar, så det bliver pænt og smidigt?

Så tilbyder jeg ud fra mine mange års erfaring med aromaterapi at lave en blanding med æteriske og vegetabilske olier til dig.

Jeg bruger udelukkende æteriske og vegetabilske olier af høj kvalitet og som er kendt for deres arhelende virkning.

Hør hvad kunderne siger

Jeg bestilte en vidunderlig massageolie som jeg har anvendt på et stort operationsar.

Efter jeg har brugt massageolien er arret blevet blødt og eftergiveligt og det ser allerede rimelig pænt ud, især i forhold til, at det kun er kort tid siden, jeg blev opereret.

Jeg har masseret olien ind hver aften. Den dufter rigtig dejligt og har derfor også været god til at falde i søvn på.” Annette, fysioterapeut.

I sommers var jeg så uheldig at falde på gaden og smadre mit knæ.

Det var en rigtig grim oplevelse, der medførte en længere periode med sygemelding og krykker. Men ikke nok med det, jeg var ærlig talt ikke særlig glad for tanken om det store, grimme ar, der kunne have blevet til et evigt minde om mit uheld.

Heldigvis for mig fik jeg Michala til at blande en flaske med forskellige æteriske og vegetabilske olier til mig. Efter anvisning masserede jeg flittigt denne olieblanding med æteriske olier på mit knæ hver dag i de følgende måneder.

Til min store glæde kan jeg i dag fremvise et ar, der er minimalt.

Det er simpelthen helet så pænt. Til stor forskel fra det ar jeg fik fra et kejsersnit for mange år siden – et ar som jeg fortsat kan mærke og som føles tykt og hårdt – så kan jeg slet ikke mærke arvævet på mit knæ på samme måde.

Det virker dels som om arret er helet meget hurtigere med olien, men ikke mindst føles arvævet både blødt og fleksibelt.”

Camilla Jølver, kok.

Bestilling og priser

Hvis du ønsker at bestille en arhelings-olie med æteriske olier, så ring til mig på mobil 29 82 63 96, eller send mig en sms.

Vejledende pris
100 ml. special blandet olie med æteriske olier 
Kr. 499, eksklusive forsendelse (u/b ved afhentning).

Kvalitet og indhold

Når du bestiller en arhelende olieblanding hos mig, får du et produkt af høj kvalitet.

Æteriske olier kan (med få undtagelser) ikke bruges direkte på huden, men SKAL fortyndes i vegetabilske olier – her bruger jeg udelukkende vegetabilske, økologiske olier som fx. abrikoskerneolie og jojoba, der er kendt for deres hudplejende egenskaber.

Derudover bruger jeg udelukkende 100% æteriske olier af højeste kvalitet.

Arheling med æteriske olier – historik

Gennem mine mange års erfaring med æteriske olier og aromaterapi har jeg vidnet rigtig mange sår hele så pænt, at der ikke blev noget synligt ar. 

Det gælder alt fra meget grimme brandsår opstået f.eks. opstået i kantine køkkener, hvor det ofte går hurtigt for sig,  større operationsar, eller helt almindelige rifter og skrammer.

Men heling af huden med æteriske olier er bestemt kke noget nyt, jeg har fundet på.

Æteriske olier har været brugt meget langt tilbage i tiden til at hele huden.

Fx. brugte den franske læge Jean Valnet naturlige olier til behandling af skudsår og heling af huden under 2. verdenskrig, hvilket du kan læse om i flere bøger om aromaterapi,

F.eks. min egen bog: “Lær at forstå og praktisere aromaterapi” som er udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket.

Aromaterapi session

Hvorfor bruge æteriske olier?

  1. Din hud heler langt bedre og med langt mindre ardannelse.
  2. Du vil opleve øget psykisk velvære fordi de æteriske olier/aromaterapi dufter godt.
  3. Du undgår bivirkninger ved at bruge produkter med skadelige tilsætningsstoffer.

Du kan trygt handle æteriske olier hos mig

Din sikkerhed ved at handle hos mig er, at jeg har ca. 28 års erfaring med brug af æteriske olier (aromaterapi) og vegetabilske olier til personlig hudpleje, fx. arbehandling.

Min baggrund i aromaterapi er bl.a. at jeg i perioden 1995 – 2000 handlede med æteriske olier under mit eget brand “micAroma” – jeg udvalgte de bedste leverandører med den højeste kvalitet æteriske olier og stod selv for produktion af min produktserie.

Her fik jeg en dybdegående erfaring med de æteriske oliers anvendelse og virkning.

Som underviser har jeg desuden undervist fx. Matas personale, samt diverse terapeuter i sikker brug af æteriske olier i praksis og dagligdag.

I perioden 19995 – 2000 havde jeg mit eget brand med æteriske olier, også kaldet micAroma

Kontakt info

Arheling med æteriske olier

Ønsker du at bestille en olieblanding til arheling, så ring gerne til mig på min mobil.

Mobil: 29 82 63 96.