Mørdrupvej 99B, 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96
info@michalastorm.dk

Visuel strategi for ledige – et kreativt og personligt udviklingsforløb

Afklaring, personlig udvikling + handlingsplan

At lægge en strategi er det første skridt mod alle nye mål, og på dette kursus for ledige, lærer du at omsætte dine mål visuelt. Det vil sige, at du lærer at omsætte alle dine noter til et enkelt visuelt billede. Man kalder det også visuel storytelling, når man gennem billeder og visuelle fortællinger bringer et budskab videre til andre, eller sig selv. Med en visuel handleplan får skaber du et overblik over dine indsatsområder, så det bliver langt nemmere for dig at overskue dit næste trin mod dit mål.

Den visuelle handleplan …

  • er nem at huske
  • har en problemløsende virkning
  • giver overblik og reducerer din stress

Skal man være dygtig til at tegne? Eller kreativ i forvejen?

Du må gerne være kreativ og dygtig til at tegne, men det er ikke nødvendigt. Alle kan være med. Som deltager får du en række skabeloner og indføring i super enkle tegneteknikker, som gør det nemt for dig hurtigt at bruge den visuelle handlingsplan som værktøj – og gøre din strategi overskuelig for dig selv.

Du får en klar strategi, der giver dig ny energi

Måske du er lige er blevet ledig efter en periode med stress? Eller lige opsagt fra dit arbejde? Som ledig kan det være svært at opretholde den daglige motivation og energi. Dette kursus i visuel strategi  er for dig, der trænger til et løft og ny motivation til at gøre noget ved sagen. I din situation kan det være svært at finde ud af, hvilket ben du skal stå på. Måske føler du dig overvældet, eller stresset, fordi du nu befinder dig i en helt ny situation som du ikke lige havde set det komme. Derfor indeholder dette kursus også lidt personlig udvikling, foruden fokusset på den visuelle handlingsplan

Strategi kursets målgruppe

  • Du er ledig, dimittend, eller fritstillet fra dig job.
  • Du føler dig overvældet, og har brug for at skabe mere klarhed
  • Du vil gerne lære at arbejde med en visuel handlingsplan.

Hvad er dit udbytte?

  • Afklaring og målsætning i forhold til handling på din situation.
  • Du lærer at arbejde visuelt med en personlig handleplan.
  • Du lærer at bruge visuel målsætning til at nå dine mål.

Hvordan foregår kurset?

Kurset forløber over 5 kursusdage – næste kursus afholdes i uge 39.

Undervisningen foregår i mindre grupper af max. 12 deltagere.

Pris kr. 13.000,- ekskl. moms.

Tilmelding

For at blive tilmeldt Strategi for ledige, skal du sende en mail til info@michalastorm.dk eller kontakte Michala Storm direkte på telefon 29 82 63 96.

Herefter vil du få det fulde kursusprogram tilsendt + de oplysninger som du har brug for for at få bevilliget hos den organisation, fx. din a-kasse eller tidligere arbejdsgiver, som skal betale for dit kursus.

Er du i tvivl om strategikurset er det helt rigtige for dig, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Michala Storm.